Η εταιρεία μας

Η VS δραστηριοποιείται στον χώρο των συνθετικών κουφωμάτων των Γερμανικών οίκων Salamander, Gealan και κουφωμάτων αλουμινίου της εταιρείας Etem, από το 2006.

Η εταιρεία μας πληροί όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας ISO 9001:2000. Είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο № HU 03/0114 το οποίο πιστοποιεί την υψηλή ποιότητα όλης της παραγωγής, όπως και διαθέτει πιστοποιητικά για την εξειδίκευση του προσωπικού.

Τα σύγχρονα πορτοπαράθυρα από PVC και αλουμινίου πληρούν και αυτά τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας, με καλές θερμοηχομονωτικές ιδιότητες, ασφάλεια και αισθητική εμφάνιση.

Ιδρυτής της είναι ο Βασίλης Σιδηρόπουλος, ο οποίος με την μακροχρόνια εμπειρία του ανέπτυξε την εταιρεία και σε άλλους τομείς, όπως είναι η υπέρυθρη θέρμανση του μαρμάρου της εταιρείας ELITH, οι πόρτες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, η κατασκευή κουζινών, κ.τ.λ.

Οι έμπειροι συνεργάτες της φροντίζουν για την ικανοποίηση και την κάλυψη των αναγκών των συνεργατών της. Με την άριστη τεχνογνωσία και την εμπειρία τους μεριμνούν για την παροχή νέων προϊόντων που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς. Η άριστη ποιότητα και οι συναγωνιστικές τιμές της επίσης συμβάλλουν στην καθιέρωση της VS ως την καλύτερη επιλογή εταιρείας στον χώρο των πωλήσεων.

Το γραφείο μας στην Αθήνα

Το κατάστημά μας στην Πάρο

Το γραφείο μας στην Κρήτη