Μηχανισμοί κουφωμάτων

Σε συνεργασία με την ROTO FRANK AG και η οποία εδρεύει στη Στουτγάρδη, η εταιρεία μας παράγει και προσφέρει μόνο υψηλής ποιότητας μηχανισμούς για PVC και Αλουμινίου παράθυρα και λοιπών κουφωμάτων.

Χάρη στα 75 χρόνια παράδοσης και τεχνογνωσίας, η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να προσφέρει ποιότητα σε προσιτές τιμές εξυπηρετώντας ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Μέχρι και σήμερα η εταιρεία μας εξελίσσεται διαρκώς ώστε να είναι πάντα σε θέση να προτείνει νέες λύσεις και σύμφωνα πάντα με τη νέα εποχή.

Η εταιρεία-συνεργάτης μας ROTO FRANK AG, ανέπτυξε τον πρώτο μηχανισμό με διαξονικό άνοιγμα για παράθυρα και βελτιώνει ολοένα την λειτουργία των μηχανισμών των παραθύρων. Αντιπροσωπεύει μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα και εξαρτήματα κουφωμάτων και έχει δοκιμαστεί εκτενέστατα σε συστήματα για πόρτες και παράθυρα.

Ένα από τα επιτεύγματα της εταιρείας, είναι η ειδική κατασκευή RotoSil Nano (Τιτάνιο-Ασημί φινίρισμα) όπου σχεδιάστηκε για να αντέχει μεγάλα φορτία σε αεροσκάφη, κλπ. Η εταιρεία μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από λαβές τόσο στη μορφή όσο και στο χρώμα, κρυμμένα συστήματα/μηχανισμοί κουφωμάτων,… καθώς και διαφορετικά επίπεδα προστασίας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας σήμερα κιόλας για να σας ενημερώσουμε για την καλύτερη λύση μηχανισμών για τα κουφώματά σας.

Δείτε επίσης: